Recomandare Online

Tot ce trebuie sa stii pentru a amenaja baia intr-un mod luxos si confortabil

Baia este una dintre incaperile locuintei in care oamenii isi petrec destul de mult timp, dat fiind faptul ca aceasta este o incapere a intimitatii, dar si a relaxarii. Atunci cand spatiul din baie este suficient de mare pentru a asigura confortul necesar, acesta trebuie amenajat asa cum se cuvine, atat cu elemente de lux, cat si cu elemente utile pentru starea de bine a locatarilor. Oamenii trebuie sa stie ca pot avea o baie luxoasa si fara sa cheltuiasca o avere, doar trebuie sa faca cele mai potrivite alegeri in ceea ce priveste finisajele si decoratiunile.

Mici trucuri pentru transformarea baii obisnuite intr-o baie luxoasa

In primul rand, in amenajarea baii conteaza foarte mult forma si modelul cazii alese, deoarece oamenii obisnuiesc sa se relaxeze dupa o zi grea intr-o cada plina cu apa calda si cu spuma. O cada cu hidromasaj este ideala intr-o baie de lux. Astfel, toti membrii familiei vor fi rasfatati si se vor simti ca intr-un centru spa in propria lor baie.

In functie de spatiul din baie si de stilul de amenajare, doritorii pot opta pentru o cada in forma dreptunghiulara, ovala sau chiar asimetrica. Modelele de cazi incastrate sunt cu adevarat elegante.

Baile luxoase trebuie sa stimuleze simturile, astfel incat, in amenajarea baii, persoanele interesate se pot inspira din creatiile celor mai prestigiosi designeri de interior si pot investi intr-un set de prosoape din materiale moderne, precum bumbacul egiptean.

O alta caracteristica a baii elegante este iluminatul. Optand pentru un corp de iluminat potrivit, oamenii vor obtine baia perfecta pentru gustul lor. Spoturile cu lumina ajustabila se vor dovedi mult mai eficiente chiar si decat lumanarile decorative, daca sunt asezate in mod inteligent in jurul oglinzii.

In privinta materialelor si a culorilor alese in amenajarea baii, doritorii se pot baza pe luxoasa marmura, cu un finisaj ce exprima opulenta, iar in ceea ce priveste culorile, nuantele nude vor transforma baia intr-un loc luxos, romantic si linistitor.

Leave a Reply