Recomandare Online

Tot ce trebuie sa stii despre epilare totala la salon

In functie de preferintele personale, multi aleg sau nu procedura de epilare totala la salon. Contrar multor afirmatii de marketing, niciun tratament de indepartare a parului nu poate scapa definitiv de par. Cu toate acestea, exista o varietate de moduri de a scapa de par saptamani, luni sau perioade mai lungi de timp.

Potrivit Academiei Americane de Dermatologie, parul corpului, in medie creste la lungimea maxima in aproximativ o luna. De asemenea, parul masculin tinde sa creasca mai repede decat parul feminin. Parul de pe cap poate creste aproximativ 6 centimetri intr-un an.

Anumiti factori pot afecta rata de crestere a parului, inclusiv nutritie, medicamente si genetica. Rata de crestere poate incetini pe masura ce corpul imbatraneste.

Cresterea parului este un proces complex care incepe profund in foliculul de par. Parul este dependent de sange pentru a-l hrani, deoarece se indreapta spre suprafata pielii. Glandele sebacee (uleioase) joaca, de asemenea, un rol pentru mentinerea parului lubrifiat si sanatos.

Tehnici de epilare totala la salon

Electroliza implica utilizarea frecventelor radio cu unde scurte distribuite prin ace fine plasate direct in foliculii de par. Intentia este de a distruge foliculul de par, astfel incat sa nu stimuleze o noua crestere a parului. Aceasta procedura trebuie efectuata de un dermatolog sau de un cosmetician certificat.

Spre deosebire de alte optiuni de indepartare a parului, electroliza este considerata o solutie permanenta. Cu toate acestea, pentru cele mai bune rezultate, clientii vor avea nevoie de mai multe intalniri ulterioare.

Masaj de slabire | Epilare totala la salon | FreeStyleBeauty.ro

epilare totala la salon

Epilarea cu laser este o alta optiune de epilare pe termen lung. La fel ca electroliza, acest tratament vizeaza foliculul pilos. Functioneaza prin deteriorarea foliculului cu lasere cu caldura ridicata pentru a opri cresterea parului nou.

Potrivit Clinicii Mayo, epilarea cu laser se poate face oriunde pe corp, cu exceptia zonei ochilor. Tratamentul tinde sa functioneze cel mai bine la persoanele cu tonuri deschise ale pielii care au parul inchis la culoare. Pentru mai multe detalii referitoare la epilarea totala, clientii pot intra pe site-ul FreeStyleBeauty.ro. Clientele care aleg acest salon opteaza si pentru un masaj de slabire.

Leave a Reply