Recomandare Online

Torturi la comanda pentru diferite ocazii

O aniversare, o onomastica, o nunta sau un botez, o petrecere de cununie civila sau data in cinstea unei reusite la job, o petrecere de casa noua merita un tort pe masura! Insa cum doamnele nu mai au timp si nici cunostintele necesare pentru a realiza tortul in casa, cu ingrediente cat de cat naturale, decizia lor finala este sa il comande din cadrul unei cofetarii online , https://etorturi.ro/, care livreaza torturi la comanda oriunde si oricand, in cele mai bune conditii!

Ce au special aceste torturi si cum pot fi comandate?

Pentru o petrecere reusita, nu este suficient ca oamenii sa comande doar un tort. Este nevoie de mancare buna, de muzica buna, de un local cochet si curat si personal amabil sau de o ambianta frumoasa in intimitatea propriei locuinte. Tortul insa ramane, ca fiind ultimul fel servit, cireasa de pe tort, pe buzele tuturor invitatilor. De aceea este necesar sa fie si bun.

In cadrul acestei cofetarii online se fac torturi cu blat pufos sau umed, cu crème cu arome intense, cu un aspect deosebit si pe baza unor retete foarte bine puse la punct, cu ingrediente atent alese. Torturile sunt preparate in cele mai bune conditii, fara conservanti, coloranti, premixuri, margarina, inlocuitori si prafuri iar pentru fiecare tort  se emite un certificat de conformitate. In plus, in laborator sunt controlate materiile prime, cremele si blaturile, pana la feliile din farfurie.

Torturile sunt produse in aceeasi zi cu data livrarii, sunt livrate pe baza de comanda si clientii pot alege consiliere de specialitate dar si degustare gratuita pentru orice eveniment. Torturile la comanda sunt livrate cu masini frigorifice, in cele mai bune conditii de temperatura si sunt perfecte pentru invitati de toate varstele cu exigente mai mari sau mai mici. De la copii pana la varstnici, de la pretentiosi pana la clienti care vor doar sa guste ceva dulce de calitate, toata lumea poate incerca unul din delicioasele torturi la comanda din cadrul cofetariei.

Leave a Reply