Recomandare Online

Toate secretele aplicatiei extensiilor de par, sub degetele de zana ale coafezelor noastre

V-ati saturat sa tot asteptati ca parul sa creasca pentru a avea suvite lungi si romantice? Va tenteaza o schimbare totala de look si un par lung bine intretinut ? Ati dori sa conferiti coafurii dumneavoastra o atingere de fantezie ?Ei bine, toate acestea sunt posibile la inconturnabila adresa JoyaSalon.

Coafor 1 Mai

Gratie aplicatiei de extensii de par, totul este posibil. Inainte de a porni la drum pentru o schimbare , expertele noastre va raspund la toate intrebarile despre aceste practici de infrumusetare. Salonul nostru propune aplicarea de extensii cu par natural, suvitele sunt adaugate pentru a alungi sau a indesi coafura dumneavoastra naturala. Partea cea mai dificila este de a potrivi suvitele care convin cel mai bine tipului dvs de par, culorii, pentru ca rezultatul sa fie cat mai natural posibil si ca parul sa pastreze soliditatea si volumul natural. In mod normal keratina este cea care confera soliditate parului. Acesta poate sustine astfel ca greutate, 100 de grame iar intreaga masa capilara este capabila de a suporta o greutate de 12 tone , ceea ce denota ca firul de par este foarte rezistent. Pentru extensiile de par este logic deci, ca se va folosi un lipici pe baza de keratina . Coaforul de la 1 Mai, din Bucuresti, este extrem de exigent cu calitatea produselor utilizate, cu culoarea extensiilor care trebuie sa fie in armonie cu pigmentarea culorii naturale si cu obligatia de a forma personalul . Toate aceste reguli satisfac exigentele cele mai stricte ale clientelor noastre si asigura un rezultat exceptional in manopera. Tehnicile de extensii sunt multiple..extensii la caldura (cu ajutorul placii de indreptat, lipiciul de keratina este topit prin caldura pana ce sudeaza extensiile de suvitele naturale), extensii cu clipsuri (benzi de par ce se inlatura si se aplica dupa bunul plac) si extensii la rece (cu bucle din metal fixate la baza parului prin mici clesti ce servesc la retinerea extensiilor si cu un lipici din keratina de sinteza, invizivila, aplicata pe fiecare suivita)

Aplicarea extensiilor este indolora, conectorii nu intra in contact cu parul dumneavoastra deci nu simtiti absolut nimic. Cat despre durata de rezistenta a extensiilor aceasta depinde in primul rand de natura parului dvs, de calitatea extensiilor si de intretinerea pe care trebuie s-o respectati cu rigurozitate. La salonul nostru, profesionistele in aplicarea de extensii va pot promite intre 4-6 luni de durata de viata,desi in fiecare luna trebuie sa reveniti la salon pentru un tratament adecvat, o relipire cu keratina a suivitelor rebele, etc.

Pentru spalare privilegiati de o masca ce hraneste varfurile si deznoada eventualele fire rebele. Puteti pastra aceeasi gama de sampon obisnuita si de asemenea frecventa de spalat pe cap. Uscati parul cu delicatete, folositi uscatorul de par la o distanta de 10-15 cm distanta , in pozitia aer rece.

Extensiile de par vor face o diferenta importanta in viata dumneavoastra. Simplicitatea intretinerii va va fi predata de coafezele noastre experimentate iar rezultatul spectaculos va va motiva sa le pastrati cat mai multa vreme in stare excelenta.

Leave a Reply