Recomandare Online

Tipuri de multifunctionale

O multifunctionala este acea masinarie desteapta care are mai multe functii. In principal, cu ajutorul unei multifunctionale se pot copia, imprima sau scana documente. Marele avantaj este pretul. Este mai ieftin sa cumperi un produs care le face pe toate, in loc de trei produse care fac, fiecare cate ceva. Plus ca economia de spatiu este si ea importanta. Dar ca economia sa fie facuta ca la carte, luati in calcul varianta achizitionarii de multifunctionale sh. De obicei, aparaturile second hand sunt in perfecta stare de functionare, au doar mici urme de uzura care nu le afecteaza functionalitatea. Daca un aparat si-a facut bine treaba o perioada, dar s-a renuntat la el din diverse motive, cu siguranta merita utilizat si reutilizat atat timp cat isi duce sarcinile la final.

Multifunctionalele, fie ele noi sau second hand, sunt de doua tipuri: inkjet si laser. Ambele sunt bune, doar ca trebuie alese in functie de destinatia dorita. Din punct de vedere al rezolutiei printarii, multifunctionalele inkjet au o calitate superioara fata de cele laser. In schimb, o imprimanta laser depaseste calitativ una inkjet in ceea ce priveste viteza de tiparire. In cazul in care va puneti problema de costul cartuselor, trebuie sa stiti ca daca doriti cartuse originale, acestea costa mult atat in cazul inkjet cat si in cazul laser. Vestea buna este ca se pot reincarca la costuri reduse.

Caracteristicile legate de dimensiuni si greutate nu ar trebui sa va ingrijoreze intrucat multifunctionala nu este un obiect de birou ce trebuie mutat in mod frecvent. Dar e important de stiut faptul ca o multifunctionala inkjet este mai mica si cantareste mai putin decat una laser.

Multifunctionala de tip laser are un pret mai ridicat decat cea inkjet, tocmai datorita functiilor selecte pe care le are. Ca si potential cumparator, simtiti-va liber sa testati si apoi sa faceti investitii de care sa nu va para rau!

it.sh.ro / Magazin calculatoare second hand

Intrati pe site-ul magazinului online it.sh.ro si veti gasi ceea ce cautati, chiar si mai multe, cum ar fi: calculatoare second hand, monitoare, imprimante si alte echipamente de birou. Branduri de renume, preturi mici, transport gratuit!

Leave a Reply