Recomandare Online

Tendinte deco din 2018 care vor fi in tendinte si in 2019

In ceea ce priveste tendintele in materie de deco din 2018, trebuie sa recunoastem un lucru. Au fost foarte savuroase. Ne gandim in acest caz mai ales la apogeul florilor uscate, la neoprita ascensiune a catifelei, la reinnoirea stilului scandinav si asa mai departe.

Care sunt deci tendintele din 2018 pe care te poti baza si in 2019?

Stilul scandicraft. In vreme ce stilul scandinav incepea sa fie din ce in ce mai demodat si mai clasic, miscarea scandicraft vine in ajutorul sau pentru a propune o versiune noua a sa, mai artizanala de aceasta data. Linii mai curbate si materialele brute convietuiesc intr-o atmosfera in care elementele fundamentale ale stilului nordic sunt cele care domina.

Florile si ramurile uscate. Florile uscate, considerate demodate de foarte multa vreme, au revenit in forta in 2018. Vei iubi si tu cu siguranta, ramurile uscate, cele de eucalipt mai ales sau iarba de pampas roz.

Stilul Art Deco. Vei iubi si tu cu siguranta eleganta, indrazneala, dar si nebunia sa. In interiorul casei tale, stilul Art Deco este cel care vine cu un plus de lejeritate si de pretiozitate.

Opulenta si fantezie. Interioarele prea simple si prea perfecte sunt din ce in ce mai plictisitoare. In anul 2018 si in 2019 mai ales, va trebui sa lasi loc opulentei si fanteziei in interiorul casei tale. Culoare, originalitate, mici obiecte multiplicate, personalizeaza-ti casa pentru a-i aduce un plus de caracter si pentru ca anul 2019 sa nu fie deloc plictisitor.

Fotoliile si canapelele cat mai comode. Scaunele, fotoliile si canapelele, cele rotunde mai ales, cu « urechi », cat mai moi si cat mai pufoase sunt cele care te vor ajuta sa ai cel mai cosy interior.

Nuanta de albastru. Devenit o culoare de baza pentru cele mai frumoase decoratiuni, albastrul va fi si in 2019 o culoare « must have » pentru interiorul casei tale.

Suveniruri din calatorie. Sa aduci pentru casa ta lucruri de peste tot din lume, reprezinta cea mai buna modalitate de a personaliza interiorul casei tale.

Catifeaua. Catifeaua este cea care va incalzi casa ta si in 2019. Va veni si cu un plus de eleganta. Deci nu ai de ce sa nu o alegi si in 2019.

Leave a Reply