Recomandare Online

Raspunsuri la intrebari comune despre vanzarea cartilor din biblioteca personala

In ziua de astazi, oamenii nu mai sunt la fel de atasati de lucrurile pe care le cumpara, cum se intampla in trecut. Ofertele generoase de produse si servicii au contribuit mult la dobandirea acestui obicei. La fel se intampla si in cazul cartilor, care sunt achizitionate, citite si depozitate in biblioteca personala, iar multe persoane nu le mai vad rostul si vor sa le vanda la o firma de achizitii carti.

Iata cateva dintre intrebarile si raspunsurile care ii framanta pe vanzatori:

  1. Ce fel de carti pot fi vandute la un anticariat? Sunt acceptate si cele noi?

Achizitorii de carti sunt interesati, in general, si de cartile vechi, si de cele noi. Cei de la CumparCarti.ro, de exemplu, accepta volume de toate felurile, dar important este ca acestea sa fie intr-o stare buna, fara pete, coperte sau pagini deterioarate sau lipsa etc.

  1. Cum stiu ca pretul oferit pe cartile mele este cel corect?

Pentru a se asigura ca au parte de o tranzactie avantajoasa, vanzatorii trebuie sa caute firme cu experienta in acest domeniu, serioase, cum sunt cei de la Anticariat Cumpar Carti. Specialistii fac inainte de toate o evaluare, dupa care propun pretul.

Achizitii carti | Anticariat Cumpar Carti | CumparCarti.ro

Achizitii carti

  1. Cum decurge procesul de vanzare a cartilor?

In primul rand, se va contacta achizitorul respectiv, la numarul de telefon afisat pe site. I se vor comunica acestuia cateva detalii despre carti (numarul lor, starea, cat de vechi sunt etc.), precum si adresa la care sa vina un specialist sa faca evaluarea. Achizitorul se va deplasa rapid la locatia vanzatorului, va stabili pretul si tranzactia poate avea loc.

  1. Cati bani se pot castiga din vanzarea cartilor?

Exista carti care sunt mai valoroase pe piata de profil (cele vechi, rare, sau cu autograf sunt doar cateva exemple), dar si carti care sunt evaluate la un pret mai mic. Pentru a afla care este valoarea acestora, se poate conta un achizitor care sa faca o evaluare. Pentru ca au experienta si un „ochi format” in acest domeniu, anticarii ofera de cele mai multe ori un pret corect.

Leave a Reply