Recomandare Online

Portile de garaj sectionale

Pe timpul iernii cu siguranta visati sa pastrati masina intr-un loc uscat si protejat. Solutia cea mai convenabila, desigur un garaj inchis unde nu veti mai fi nevoit sa curatati gheata de pe parbriz, nici sa va luptati cu zapada de pe capota, in plina dimineata de iarna. Pe timpul verii totusi, visati la racoare si intuneric pentru a va putea instala la volan fara sa transpirati sau sa va incalziti dupa ore si ore de expunere la soare.

Usi de garaj

Deschiderea verticala.

Portile sectionale se deschid intotdeauna de maniera verticala minimizand astfel spatiul pierdut din garajul dumneavoastra. Panourile cu dubla grosime asigura o izolatie termica maxima, o garantie de confort si durabilitate.

Determinati forma pe care doriti sa o compuneti pentru garajul dumneavaostra contemporan .

Toate usile sectionale Iasi fac parte din colectia de usi de garaj de pe platforma dedicata acetui segment pe piata Denka Doors, la sediul din Suceava.

Toate usile noastre sectionale pot fi constituite din panouri multiple, si culor distincte. Combinatia adecvata asigura integrarea perfecta a noii porti de garaj in decorul casei.

Calitatea culorilor. O poarta este in mod constant expusa la soare. Pentru a evita decolorarea imbracam portile cu o vopsea cu lac, de calitate superioara , in propriile noastre ateliere de vopsitorie. In acest fel culoarea aleasa pentru garajul dvs se va conserva prin stralucire , cat mai mult timp posibil.

Putem de asemenea sa va asiguram o atestarea de securitate antiefractie pentru toate modelele de baza ale portilor de garaj. Denka Doors asigura intotdeauna siguranta pentru toate produsele sale si ne asiguram ca produsele noastre respecta si normele de izolatie exigente. Poarta de garaj sectionala este echipata de o multitudine de elemente inovante care elimina punctele termice si reduc pierdrea de aer la constante minime. Aceste porti sunt raspunsul coerent pentru casele cu un consum mic de energie asigurandu-se o izolatie termica si fonica excelente pentru garaj. Toate aceste limitari de economie termica au un rezultat pozitiv asupra facturii de electricitate si a calitatii cadrului de viata.

Nu in ultimul rand ,aceste porti deosebit de practice contribuie la infatisarea exterioara a locuintei dvs, conferind prestigiu prin aerul contemporan si functionalitatea deosebita. Alegeti usi personalizabile, in completa armonie cu decorarea exterioara a casei dvs.

Leave a Reply