Recomandare Online

Petreceri in gradina

 

Daca aveti o gradina, cu siguranta doriti mereu sa organizati petreceri in aer liber alaturi de cei dragi. Daca aveti aceasta dorinta, insa nu si banii, nu inseamna ca trebuie sa va inchideti usile si deveniti anti-social pana cand veti primi o mostenire neasteptata de la vreo matusa pierduta.

Pavele curte

Daca planificati din timp si va setati un buget limita, aveti sansele sa creati o petrecere reusita la costuri mult mai mici decat ati fi crezut.

In cazul in care va plac petrecerile tematice, profitati de anumite sarbatori pentru a le celebra. De exemplu, Halloweenul a devenit apreciat si in Romania si este foarte usor sa va decorati gradina in spiritul evenimentului. Aveti nevoie de cativa dovlecei, lumanari si niste cearceafuri albe.

Daca bugetul este foarte stramtorat si nu puteti sa sustineti de unul singur intreaga petrecere, rugati-va invitatii sa vina cu cate ceva. Daca fiecare persoana aduce o sticla de bautura sau un platou de mancare, vor fi suficiente pentru toata lumea.

O petrecere nu inseamna ca trebuie sa comandati  mancare de la cel mai scump restaurant. Cu siguranta aveti un gratar in curte, deci puteti sa gatiti acolo. Multe persoane adora sa faca de mancare in aer liber si este un motiv bun de  ava dovedi calitatile culinare.

Nu uitati insa ca o petrecere in curte inseamna sa aveti si spatiul amenajat. Nu puteti sa va invitati prietenii sa stea printre ierburi.. Cel mai important aspect este insa sa aveti o mica terasa si o alee. La www.dalepietra.ro gasiti diverse dale terasa si pavaj alei la preturi foarte bune.

 

Leave a Reply