Recomandare Online

Patru tipuri de torturi pentru botez

Torturi de botez

Botezul unui copil este unul dintre cele mai frumoase evenimente din viata cuiva si de cele mai multe ori cei care organizeaza aceasta zi sunt parintii, alaturi de nasi. Indiferent daca acesta va fi unul de mare amploare, cu multi invitati, ori in cerc restrans la un restaurant intim sau acasa, tortul va fi in centrul atentiei. Alegerea acestuia nu este niciodata usoara, de aceea noi iti oferim mai multe sugestii de torturi de botez pe care le poti comanda.

Tort cu poza

Daca iti doresti un tort care sa exprime in mod realist ceva, cel mai bine poti face asta alegand o poza care sa se regaseasca pe tortul de botez. Astfel, poate fi imaginea micutului proaspat crestinat, alaturi de parintii lui, ori o alta imagine pe care o consideri reprezentativa. Realizarea de torturi cu poza a devenit foarte apreciata in ultima vreme, pentru ca acestea sunt spectaculoase si atragatoare pentru invitati.

Tort martipan clasic

Daca vrei ceva mai simplu, poti recurge la un tort clasic, alb, invelit in martipan. Acesta poate avea diferite forme, de la rectangular la circular, cu mai multe niveluri sau simplu. Aceasta este cea mai eleganta alegere, pentru un botez de bun gust, unde nimic nu trebuie sa fie strident si prea incarcat. Decoratiile in acest caz vor fi in tonul tortului, ori realizate din flori naturale comestibile, pentru un plus de rafinament.

Tort diplomat

Tortul diplomat este si el un clasic. Pentru ca este delicios, realizat cu multa frisca si fructe, acesta este un tort foarte potrivit pentru orice botez, dar mai ales pentru cele care au loc in timpul sezonului cald. Alegerea acestui tort nu poate da gres si va fi pe gustul tuturor invitatilor.

Tort figurina

Atunci cand iti doresti ceva inedit si iesit din comun, un tort cu o forma aparte este o buna varianta. Cofetarii priceputi de la eTorturi vor putea realiza orice figurina iti doresti, iar compozitia tortului o vei alege personal. Astfel, indiferent ca vrei sa aduci la petrecere un personaj de desene animate sub forma de desert, un biberon, un bebelus sau orice altceva te mai inspira, vei putea face acest lucru. Intra pe site-ul Etorturi.ro si poti face oricand o comanda.

 

Leave a Reply