Recomandare Online

Mobilier de top pentru gaming: scaunele cu masaj si birourile iluminate

Jucatorii sau gamerii, cum li se spune, au mari pretentii de la mobilierul adaptat acestei activitati, deoarece petrec foarte mult timp in fata PC-ului, a laptopului sau a televizorului. Producatorii au lansat pe piata produse care mai de care mai atractive, unele fiind cu adevarat spectaculoase, prin designul si functiile pe care le prezinta.

Scaune de gaming cu masaj si reglaje speciale

Spre exemplu, la Genator.ro se pot intalni mai multe modele de scaune, unele cu adevarat speciale. O astfel de piesa, care imita scaunele masinilor sport, ofera masaj in mai multe puncte (la cap, la spate, la vertebrele lombare si la coapse), are telecomanda, suport de picioare și funcție sezlong.

La aceste scaune de gaming de la Genator se pot regla, in functie de nevoile fiecarui utilizator, atat inaltimea, cat si unghiul spatarului, de la 90 la 150 de grade. Datorita ergonomiei si a functiei de masaj, scaunele de acest tip asigura o postura corecta si o relaxare pe masura, fiind indicate in sesiunile lungi de jocuri sau de lucru.

Setarile pentru spatar, cotiere, scaun si roti permit gasirea unei pozitii corecte si confortabile pentru toate persoanele, scaunele fiind potrivite atat pentru lucrul la birou, cat si pentru relaxare sau jocurile pe computer.

Recomandare de birou gaming | Scaune de gaming de la Genator | Genator.ro

recomandare de birou gaming

Birouri cu LED, dorinta oricarui gamer impatimit

Tot in magazinul mai sus amintit, sunt si birouri adaptate pentru pasionatii de jocuri. O recomandare de birou gaming este un produs iluminat LED, cu picioare reglabile din aluminiu si cu blat acoperit cu fibra de carbon. Pentru a fi si mai util, un astfel de birou este dotat cu suport pentru cana si casti, dar si cu un sistem de gestionare a cablurilor.

Asadar, combinatia dintre util si placut este foarte practicata in cazul mobilierului si a accesoriilor de gaming. Culorile pieselor sunt in general vii, in acord cu actiunea si cu decorurile spectaculoase din jocuri.

Trendurile se schimba si in materie de gaming, de aceea si producatorii isi adapteaza ofertele de la un an la altul, astfel incat sa creeze un plus de confort si de inovatie in domeniu.

Leave a Reply