Recomandare Online

Mituri despre implanturile dentare

Tot mai multe persoane apeleaza la implanturi dentare in Bucuresti, cum este de exemplu Plaza Dent, motiv pentru care si miturile referitoare la acestea sunt tot mai multe si unele dintre ele provoaca ezitare si alimenteaza nesiguranta si teama in randul pacientilor. Exista numeroase teorii privitoare la implanturi, demontate insa de-a lungul timpului de specialisti si cei care ales aceasta interventie.

Implanturile dentare presupun o interventie dureroasa

Acesta este probabil cel mai des intalnit mit despre implanturile dentare. Cu ajutorul tehnologiilor moderne si inovatiei stiintei, pacientii nu mai sunt supusi unor dureri insuportabile. Tratamentele stomatologice si tehnicile pe care acestea le presupun au evoluat odata cu trecerea timpului. Procedura se desfasoara sub efectul anesteziei, datorita careia pacientul nu simte durere in timpul interventiei. Este firesc ca dupa ce efectul anesteziei trece, pacientul sa resimta un disconfort care se trateaza usor prin administrarea de antiinflamatoare.

Implanturile afecteaza imaginea naturala a zambetului

Multe persoane considera ca un implant face zambetul sa para fals, artificial si ca este usor de sesizat. Totusi, acest lucru nu este valabil pentru ca implanturile sunt realizate in conformitate cu dorinta si nevoile pacientului: alegerea materialului si a formei sunt pasii premergatori procedurii in sine. Implanturile sunt realizate meticulos pentru a se potrivi perfect cu restul dintilor.

Implanturi dentare in Bucuresti | tratamente stomatologice | PlazaDent.ro

implanturi dentare in Bucuresti

Implanturile nu rezista mult timp si necesita ingrijire speciala

Pentru a mentine implanturile dentare in cea mai buna forma si pentru a le asigura o durata de viata de cateva zeci de ani, ingrijirea orala este esentiala. Acestea sunt foarte rezistente, iar contributia pacientului prin mentinerea unei bune igiene orale si prin respectarea regulilor normale de igienta dentara sunt cei mai importanti factori in determinarea duratei de viata a implanturilor. Respectarea unei rutine adecvate, prin periajul dintilor si folosirea atei dentare, precum si controalele de rutina la stomatolog sunt cei mai importanti pasi de urmat in ingrijirea danturii, fie ca e vorba de dintii naturali sau de implanturi.

PlazaDent.ro efectueaza proceduri de implanturi dentare care sa asigure pacientilor un zambet cu aspect natural, care le va reda increderea in sine si pofta de viata, deoarece o dantura afectata aduce cu sine scaderea increderii in sine si disconfort.

Leave a Reply