Recomandare Online

Hoteluri din Mexic cu cele mai bune plaje

O vacanta in Mexic este o scufundare intr-un amestec arzator de culturi: caraibiene, indiene si spaniole. Aceasta tara este un loc al distractiei fara griji si al verii eterne, asa ca in fiecare an atrage din ce in ce mai multi turisti din diferite tari.

Dimineata acestia se pot bucura de plaja alba ca zapada, pot face surf in timpul zilei si, odata cu aparitia serii, pot merge la piata locala colorata pentru a incerca un alt fel de tequila.

Care sunt hotelurile cu cele mai bune plaje?

  • Dreams Sands Cancun Resort & Spa 5*

Acest hotel romantic de 5 stele este situat in Cancun, in inima orasului. Intregul complex dispune de internet wireless gratuit cu conexiune de mare viteza. Parcarea gratuita este disponibila pentru oaspetii care sosesc cu masina.

Printre atractiile din apropiere se numara Templul Scorpionului si Torre Escenica. Oaspetii au la dispozitie baruri gourmet, restaurante, viata de noapte si 2 piscine.

Se afla literalmente pe o plaja cu nisip alb in inima zonei turistice din Cancun. Curatenia plajei este monitorizata zilnic de personalul hotelului, pentru ca odihna la hotel sa fie cat mai confortabila.

  • Ocean Maya Royale 5*

Acest complex destinat exclusiv adultilor este situat chiar langa ocean. Are acces privat direct la plaja si este situat in centrul statiunii Riviera Maya. Cel mai adesea, oamenii merg la acest hotel pentru o vacanta la plaja, deoarece plaja are o intrare blanda si un nisip moale si cald. Pentru a se simti ca in paradis, turistul trebuie sa mearga doar 10 metri pana la plaja.

  • Grand Bahia Principe Tulum 5*

Acest complex hotelier este perfect pentru relaxare cu familia si cei dragi. Este situat in Akumal. Hotelul include 858 de camere de diferite categorii. Oaspetilor li se ofera camere standard si suite junior. Hotelul se afla pe prima coasta si are acces propriu la plaja. Curatenia plajei este monitorizata zilnic de personalul hotelului, astfel incat oaspetii sa se poata bucura pe deplin de o vacanta excelenta la plaja.

Leave a Reply