Recomandare Online

Grefarea osoasa inainte de implantare

Exista destul de putini oameni pentru care implanturile dentare nu sunt recomandate, deoarece nu exista suficienta masa osoasa care sa permita integrarea implanturilor dentare. In prezent, exista o serie de practici dentare care ofera grefe osoase celor care, in mod normal, nu pot avea parte de implanturi dentare altfel.

Eligibilitatea dumneavoastra pentru implantare dentara va depinde, in mare masura, de un singur factor major. Acesta este reprezentat de cantitatea de os a maxilarului. In lipsa masei oasoase in cantitate optima, implantul dentar nu se va integra corespunzator, rezultatul fiind un esec pe care nimeni nu si-l doreste. Vestea buna este ca profesionistii in domeniul implantologiei fac tot posibilul ca acest tratament sa fie disponibil pentru toata lumea prin oferirea posibilitatii de grefare osoasa. Grefele osoase dau oamenilor posibilitatea de a avea o interventie cu succes si rezultate peste asteptari.

Pentru a vedea daca osul maxilarului este suficient astfel incat sa sustina un implant, implantologii se folosesc de radiografii. Aceasta va fi cea care va ajuta in determinarea zonei exacte unde trebuie intervenit.

Grefarea osoasa nu este nimic de temut, deoarece operatia este foarte simpla. Este de datoria specialistilor sa evalueze cantitatea de os disponibil si din acel punct sa determine daca o grefa osoasa este sau nu potrivita. In principiu, procedura consta in incizarea zonei in care urmeaza a fi plasat implantul, adaugarea grefelor de os si acoperirea zonei cu o membrana naturala care sa protejeze si sa faciliteze procesul de regenerare osoasa. In decursul a 2 pana la 4 luni recuperarea va fi completa, putand incepe efectiv procedul de implantare. Timpul de recuperare este diferit de la persoana la persoana, iar respectarea indicatiilor medicului este o parte esentiala din procesul de vindecare completa.

Cei mai bun specialisti in implantarea dentara la clinica stomatologica din sector 3 | dentalcrownhealth.ro

Pentru a fi pe maini bune in ceea ce priveste grefarea, implantarea radacinii si aplicarea coroanei dentare, trebuie neaparat sa luati legatura cu specialistii de la clinica stomatologica din sector 3, Dental Crown Health. Accesand https://dentalcrownhealth.ro/ puteti vizualiza oferta la implanturi dentare disponibila in aceasta perioada!

Leave a Reply