Recomandare Online

Exista multe lucruri care actioneaza ca tratamente medicinale

Pentru remedii originale pe baza de plante sau remedii naturale, bucataria este un loc minunat pentru a incepe. Are aproape toate medicamentele pe care le-ar fi probabil nevoie, cel putin, pentru a face fata bolilor comune.

Unul dintre cele mai importante lucruri despre remedii pe baza de plante pe care consumatorii ar trebui sa le cunoasca este faptul ca, spre deosebire de alte tratamente, nu sunt guvernate de nici o agentie guvernamentala. Acest lucru inseamna ca nu exista un sistem de asigurare a calitatii care sa asigure ca produsul pe baza de plante pe care il achizitionati nu contine nimic care sa va dauneze.

Amintiti-va ca aceste remedii de la domiciliu ofera remedii minore si nu sunt menite sa inlocuiasca sfaturile si tratamentele prescrise de medic. De fapt, destul de multe remedii pe baza de plante au un efect negativ in combinatie cu alte medicamente, in special medicamentele cu prescriptie medicala.

Administratia americana pentru alimente si medicamente interzice producatorilor si comerciantilor de plante medicinale sa pretinda ca produsul lor este capabil sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna orice boala. Acest lucru nu impiedica multe companii sa vina cat mai aproape de aceasta linie, sau chiar aa treaca peste ea. Un numar surprinzator de remedii pe baza de plante, inclusiv sunatoare, Ginko biloba si Ginseng au efecte secundare foarte periculoase atunci cand sunt amestecate cu antidepresive.

Stiati ca?

  1. Stergeti-va picioarele cu o carpa umeda pentru a elimina mirosul piciorului.

  2. Beti o ceasca de ceai verde pentru a ucide orice urma de miros de usturoi sau de ceapa.

  3. Inmuierea picioarelor in apa de gura Listerine timp de 15-20 de minute, de doua ori pe zi, va vindeca ciperca picioarelor.

  4. Sughitul este enervant, dar acum il puteti opri intr-un minut, prin inghitirea unei lingurite de zahar uscat.

  5. Studiile au aratat ca mestecarea mentei sau a gumei de scortisoara reduce oboseala cu pana la 20%.

  6. Supa de pui pentru o raceala – multe studii au aratat ca remediul de casa are efecte anti-inflamatorii care calmeaza gatul.

  7. Compresele cu castravete pentru o durere de cap functioneaza deoarece amelioreaza capul pulsator prin strangerea vaselor de sange, diminuarea fluxului de sange in zona si ameliorarea presiunii.

Leave a Reply