Recomandare Online

Elemente din lemn masiv pentru amenajari rustice

Masa din lemn masiv

Atunci cand ne gandim la un stil rustic in amenajarea unei case, prima imagine care ne vine in minte este textura naturala a lemnului, care isi dezvaluie cu sinceritate fibrele, nodurile si micile imperfectiuni care ii ofera caracterul unic. Desigur ca pe langa lemn vor mai aparea si alte materiale specifice, culori si linii finisate mai grosier ale mobilierului, insa lemnul masiv ramane factorul comun al oricarei interventii de acest tip, indiferent ca ne referim la o casa de vacanta, la o locuinta in oras sau la un hotel.

Astfel, multe persoane doresc sa se departeze de amenajarile contemporane, adeseori reci, impersonale, austere si destul de rigide, care acum au ajuns foarte asemanatoare intre ele si sa imprime caminului lor o nota de personalitate si caldura printr-o amenajare rustica. Acest lucru este posibil datorita pieselor de mobilier din lemn masiv.

. Grandeaur este producator de mobila ce ofera obiecte de cea mai inalta calitate, realizate integral din lemn masiv de stejar, pana la cele mai mici detalii constructive. Niciun alt material inferior nu isi face simtita prezenta in componenta pieselor realizate aici, ceea ce ne ofera o garantie a insusirilor exceptionale pe care acestea le au.

Ofera casei tale un aer rustic datorita pieselor bine alese

Pentru ca locuinta ta sa poata capata un aer provensal, poti incepe cu usile camerelor, care pot fi realizate din rasinos masiv impregnat – care ofera o rezistenta deosebita la orice schimbari atmosferice. De asemenea, daca visezi la o bucatarie rustica si beneficiezi de un spatiu generos poti alege o insula imbracata in lemn masiv, usor antichizat, care va oferi un aer boem si foarte primitor zonei de preparare si de luat masa. Lemnul din rasinos impregnat este garantat 25 de ani astfel incat iti ofera siguranta in exploatare si faptul ca vei putea beneficia de un mobilier durabil, pe care te poti baza mult timp. De asemenea, livingul, camera in care familia petrece cel mai mult timp poate fi transformat intr-o oaza confortabila amplasand in centru o masa din lemn masiv joasa si lambriuri sau o pardoseala din acelasi material, care sa se puna in evidenta prin modul de finisare.

Leave a Reply