Recomandare Online

De ce masajul erotic este o arta

Pentru unii, masajul de relaxare este un simplu serviciu de care beneficiaza atunci cand trec pragul unui cabinet de specialitate. Intra, primesc masajul, platesc si ies cu muschii putin mai detensionati si o stare de bine excelenta. Altii insa, prefera un alt tip de masaj, mult mai complex, care poate fi ridicat la rang de arta. Este vorba despre masajul erotic Iulia, masajul care ii inalta pe cele mai inalte culmi ale senzualitatii, dar ii si trezesc la realitate, o realitate in care nimeni nu ar trebui sa se complaca intr-o relatie in care nu mai exista pasiune ci numai tensiune. Salonul erotic Timisoara http://masaj-iulia.ro isi asteapta clientii, deopotriva domni insurati, tineri fara cuplu, precum si cupluri.

 

Masajul erotic – o exprimare pura a artei

Cei mai renumiti pictori isi incantau si inca isi incanta iubitorii de frumos. Cei mai renumiti scriitori reuseau sa isi transpuna cititorii in poveste sau in poezia cu numeroase semnificatii. Cei mai renumiti sculptori au ramas cunoscuti tocmai datorita sculpturilor pe care le-au modelat cu atata migala si daruire. Maseuzele unui salon erotic sunt adevarate artiste in ochii clientilor care nu au mai simtit niciodata atingeri atat de senzuale si de exotice pe trupul lor dornic de pasiune.

De ce este considerant masajul erotic o arta? Pentru ca maseuzele trebuie sa stie cum sa `framante` trupul clientilor astfel incat acestia sa geama de placere, cum sa atinga punctele sensibile astfel incat satisfactia sa fie maxima fara actul sexual in sine sa aiba loc, cum sa provoace un orgasm fara a se stradui prea mult. Masajul erotic este o arta a ungerii si dezmierdarii trupului, fetele trebuie sa stie exact pe ce zone sa insiste, sa se bazeze pe propriile lor cunostinte, sa asculte limbajul trupului clientilor. Masajul erotic este arta de a face un client sa isi controleze problemele erectile, pe cele ce tin de ejaculare, este o arta senzoriala, una din cele mai apreciate metode de a arta pasiunea si de a descoperi senzualitatea si modul prin care se poate detasa clientul de tot ceea ce este negativ, eliberandu-si tensiunea sexuala.

Leave a Reply