Recomandare Online

Cum sa te aranjezi pentru nunta

Daca ai fost invitata sa fii domnisoara de onoare la nunta prietenei tale cele mai bune, dar si daca esti chiar tu mireasa, trebuie sa te gandesti din timp la cateva aspecte pentru ca acest eveniment sa fie unul reusit si pentru ca tu cand te vei vedea in albumul foto de nunta sa fii mandra de cum arati.

Asadar, nu incepe sa tii diete foarte stricte fix in prag de nunta, intrucat s-ar putea sa nu te simti bine fizic exact atunci cand ai nevoie de energie si vitalitate. Daca vrei sa mai slabesti un pic, poti numai sa renunti la paine, sa bei mai multa apa, sa cosumi ceaiuri antiadipoase si sa faci miscare cel putin 15 minute in fiecare zi. Aceste lucruri, facute cu cel putin o luna inainte de nunta, te vor ajuta sa te pui in forma.

Al doilea aspect il vizeaza imbracamintea. Alege o rochie care iti vine bine, ti se potriveste ca personalitate si in care sa te simti confortabila. Nu te supune unori chinuri fenomenale, deoarece daca nu te simti bine, nu arati bine.

Alt aspect il reprezinta cosmetica si coaforul. Acum depinde ce tip de par ai si ce lungime are. Insa daca ai parul lung si te gandesti la clasicul coc, mai bine mai cauti pe net alte idei, intrucat toata lumea s-a saturat de coc. Daca vrei sa fii mai sic, atunci apeleaza la sfaturile specialistilor. Mergi la salonul de cosmetica din sectorul 1, unde vei avea de aface cu cei mai cunoscuti specialisti in materie de ingrijire a tenului, iar pentru coafat poti cauta servicii de coafat mirese la domiciliu pentru ca toate aceste aspecte sa iasa perfect si sa iti fie la indemana pentru cea mai importanta zi.

Leave a Reply