Recomandare Online

Cum sa ingrijesti pielea dupa epilarea definitiva IPL

Epilare definitva sau epilare cu laser este operatiunea si tehnica, ce se pare ca devine din ce in ce mai populara in randul femeilor, care au din ce in ce mai putin timp de pierdut cu epilarea clasica sau care din varii motive nu suporta durerea sau cremele si ceara cu care se realizeaza epilarea. Dar epilarea definitiva cu laser este o metoda la fel de buna si pentru acele femei care s-au saturat sa foloseasca lama de ras si isi doresc sa scape de aceasta corvoada pentru totdeauna.

Dupa ce tratamentul epilarii definitve cu laser a fost terminat, pielea care a fost supusa tratamentului are nevoie de ingrijiri si atentie speciala, pentru a se putea reface. Dupa epilarea cu laser zona care a fost tratata trebuie data cu o lotiune cu un factor de protectie UV mare pentru a avea siguranta ca pielea nu se va irita din cauza soarelui si a bronzarii. Dupa un astfel de tratament nu este indicata expunerea la soare pentru o perioada.

Imediat dupa finalizarea tratamentului pe zona tratata trebuie pusa gheata sau folosita o crema pentru a minimiza total senzatia de disconfort care poate aparea. Si in acest fel ne asiguram ca nici o iritatie sau problema nu va aparea.

Pentru persoanele care au pielea extrem de sensibila si nu suporta deloc durerea doctorul poate recomanda o crema cu anestezic ce poate fi folosita inaintea tratamentului cu laser pentru ca persoana in cauza sa nu simta nimic si pentru a nu intampina nici un fel de alte probleme.

Leave a Reply