Recomandare Online

Cum sa economisesti energie electrica acasa

  1. Atunci cand amplasezi televizorul in apropierea aerului conditionat, termostatul aerului conditionat poate face sistemul de racire sa lucreze mai mult si sa consume mai multa caldura in acest fel.
  2. Lumina pe care o folosesti pentru iluminarea casei tale constituie circa 10 la suta din costurile de energie consumate in toata casa. Asa incat veti salva pana la 75 la suta din energie electrica pe care o consumati lunari daca inlocuiti becurile incandescente cu becuri fluorescente compacte. Acestea dureaza si mai mult, reusind sa economisiti bani si la rata de inlocuire a acestora.
  3. Folosirea unei centrale termice te va ajuta sa economisesti si mai multi bani. Cauta pe net vanzare centrale termice si vezi care sunt beneficiile.
  4. Rulareza aerul conditionat la 22 de grade in loc de 26 de grade in locuinta ta poate face o diferenta semnificativa la factura de energie electrica.
  5. Amenajarea curtii casei tale si planificarea cu cap a amplasarii de copaci in jurul casei tale te ajuta sa protejezi casa atat pe timpul iernii, cat si pe timpul verii, reusind sa folosesti mai putina energie electrica pentru incazirea si racirea spatiului locuibil.
  6. In medie, in fiecare gospodarie se pierd aproximativ 20 de procente din incalzirea si racirea spatiului de locuit prin intermediul sistemului de conduce ce duc spre exteriorul casei. Pentru a evita risipa de energie, asigura-te ca folosesti calorifere din otel si fa o inspectie a conductelor pentru a te asigura ca sunt sigilate in mod corespunzator.

Leave a Reply