Recomandare Online

Cele mai frecvente greseli in cazul decoratiunilor interioare

Adevarul este ca niciodata oamenii nu vor fi 100% multumiti de fiecare aspect al casei. Fiecare casa este privita in mod diferit de fiecare proprietar. Ce poate fi un aspect perfect pentru unii, poate sa nu functioneze atat de bine pentru altii. Acestea fiind spuse, cele mai multe planuri de design sunt proiectate in modul in care cele mai multe familii vor folosi o casa.

Greselile de design pe care oricine ar trebui sa le evite sunt:

1. O distanta prea mare intre bucatarie si garaj – Specialistii recomanda construirea garajului cat mai aproape de bucatarie. A trece de la un capat al casei (garajul) la capatul opus al casei (bucataria) poate reprezenta un adevarat impediment pentru viitorii cumparatori de case. Argumentul principal este acela ca se pot transfera rapid bunurile de la masina la bucatarie.

2. Configurarea camerei esalonate – Nevoia de camere multiple este o alta greseala comuna de design la domiciliu. Camerele mai mari pot fi mult mai bine folosite ca o camera dubla sau multifunctionala.

3. Dormitorul principal si locatia de intrare – Dormitorul principal este un loc care ar trebui sa pastreze un nivel de intimitate de la spatiile principale de locuit. Prea aproape de bucatarie sau camera de familie si sanctuarul tinde sa devina o extensie a acestor spatii.

4. Holul este prea mic – Primul spatiu pe care il vad oamenii cand intra in casa este holul. Daca acest spatiu este mic si intunecat, atunci ei se vor simti nestingheriti. Holul nu trebuie sa fie supradimensionat, ci doar confortabil. Se recomanda ca spatiul sa fie unul suficient de mare pentru a se potrivi pieselor mici de mobilier.

5. Folosind o camera ca pe un coridor – Aceasta metoda se foloseste in casele vechi, unde trecerea se face din camera din fata (de obicei in camera de familie), prin spatiile din spate (unde este de obicei bucataria). In acest caz, este practic inevitabil, deoarece casa este atat de ingusta. In casa tipica de astazi, coridoarele sunt necesare doar daca sunt pe placul viitorilor proprietati. Acestea conecteaza camerele casei si asigura trecerea. Scopul actual este acela de a minimiza holurile cat mai mult posibil, fara insa sa fie afectata functia generala a casei.

Leave a Reply