Recomandare Online

Cele mai bune torturi la comanda

Alegerea tortului aniversar trebuie facuta cu mare grija pentru ca produsul sa fie gustos si sa aiba un aspect deosebit. In ultimii ani, clientii prefera torturile la comanda pentru ca au garantia prospetimii ingredientelor folosite. In plus, decorurile pot fi personalizate in functie de preferinte ceea ce reprezinta un mare avantaj avand in vedere faptul ca torturile au devenit piesa de rezistenta a oricarei aniversari.

Unde se pot comanda

Exista o multime de cofetarii care se intrec in a oferi cele mai spectaculoase modele la preturi avantajoase. Spre exemplu, eTorturi.ro este una dintre cele mai apreciate cofetarii din mediul online datorita seriozitatii cu care trateaza fiecare comanda. Torturile nu sunt produse de serie, ci sunt realizate la comanda, bucata cu bucata, chiar in ziua livrarii, doar din ingrediente naturale.

Mai mult decat atat, torturile au blat de casa facut chiar de cofetari, iar cremele contin ciocolata belgiana, fructe, unt, mascarpone si frisca naturala. Nu se folosesc nici aditivi alimentari, conservanti, premixuri, margarina sau inlocuitori de nuca si praf de oua astfel ca torturile pot fi consumate cu incredere chiar si de catre cei mici.

Comenzile sunt realizate in propriul laborator, iar clientii au posibilitatea de a degusta in mod gratuit compozitiile disponibile, in cazul in care acestia nu se pot decide asupra unui sortiment. De asemenea, vor avea parte si de consiliere de specialitate pe partea de design si pe cofetarie – gust, compozitii.

Torturi la comanda | eTorturi.ro

eTorturi.ro

Indiferent de ideile clientilor, echipa de cofetari reuseste sa creeze torturi spectaculoase, cu un aspect unic si elegant. In cazul torturilor pentru cei mici, decorul este realizat manual din fondant de calitate superioara, martipan sau iceing care nu este foarte dulce. In plus, figurinele ce reprezinte eroii preferati sunt lucrate cu mare atentie pentru o asemanarea cat mai evidenta.

Torturile se pot comanda simplu si rapid, printr-un simplu click, direct de pe site. In functie de valoarea comenzii, se asigura si transport gratuit in Bucuresti si in zonele limitrofe cu niste masini frigorifice pentru ca torturile sa ajunga intacte la destinatie, indiferent cat de cald este afara.

Leave a Reply