Recomandare Online

Ce jucarii li se potrivesc bebelusilor

Un nou nascut isi gaseste amuzamentul si distractia in simpla privire a parintilor sai si a tuturor lucrurilor ce il inconjoara, dar curand va incepe sa-si arate interesul si fata de jucarii. Dar cand vine vorba de jucariile pentru bebelusi trebuie sa fie mai mult decat placute ochiului. Ce ar putea parea foarte dragut s-ar putea sa fie foarte periculos in final, sau foarte plictisitor. Sunt necesare cateva informatii despre cum sa alegi o jucarie intelept , pentru a avea un bebelus fericit, implicat si in siguranta. Jucarii pentru copii se pot cumpara si de pe Articole Copii, dar si patuturi copii si multe alte lucruri si obiecte folositoare.

Bebelusilor pana la un an, le place sa exploreze noua si fascinanta lume cu ajutorul simturilor lor, care li se dezvolta pe zi ce trece, atingerea, mirosul, auzul, vazul si gustul. Pentru primele lor luni de viata, bebelusii nu au functiile motorii dezvoltate asa ca se bazeaza pe ochisori si pe urechi pentru a absorbi tot ceea ce se intampla in jurul lor. Acestia se indreapta spre culorile aprinse cu design-uri simple si spre sunetele schimbatoare.

Odata ce bebelusii pot sa prinda in manute si se pot intinde dupa obiecte, le pot fi oferite jucarii cu texturi moi ce sunt sigure in momentul in care le baga in gura, de aceea este necesar ca ceea ce sta pe langa ei sa nu fie obiecte ce i-ar putea rani sau le-ar putea dauna in vreun fel; iar de la 6 luni aceste jucarii de bagat in gura vor deveni folositoare din cauza aparitiei dintisorilor.

Leave a Reply