Recomandare Online

Albinuta Maya – un film pentru amuzamentul copiilor

Copiii care merg la cinema si au suficient de multa rabdare sa vada un film fara a deschide telefonul, fara a se agita si fara a se plictisi vor fi extrem de incantati sa vizioneze noul film Albinuta Maya, un film plin de umor, aventuri, situatii neprevazute. Albinuta Maya este o ecranizare a celebrii povesti de origine germana, fiind tradusa in mai multe limbi si transpusa pe marile ecrane chiar foarte recent.

Maya este o albinuta foarte activa si generoasa care pune mare accent pe prietenie, chiar si atunci cand prietenii sunt alte specii de insecte. In film, Maya se imprieteneste cu un greiere, un carabus si un barzaune, dar si cu multi alti prieteni cu diferite talente. Atunci cand laptisorul de matca al reginei dispare, Maya va fi nevoita sa salveze situatia. O albinuta independenta, generoasa si foarte ambitioasa, personajul principal isi doreste sa participe la Jocurile Mierii pentru a recupera acea cantitate de laptisor si pentru a salva stupul de la foamete pe timpul iernii.

La jocurile mierii, unde si ajunge, este pusa in situatia de a participa impreuna cu o echipa destul de slaba, formata din paianjeni fara chef de viata, insecte speriate de microbi. Insa Maya nu se da batuta si reuseste sa treaca (la limita ce-i drept) prin toate provocarile acestui concurs si, in ultima instanta, sa il si castige, cu ajutorul echipei.

Filmul are o poveste foarte placuta, deosebita, din care cei mici au de invatat numai lucruri bune, cum ar fi rabdarea, generozitatea si bunatatea. Maya este exemplul perfect pe care orice copil il poate copia, este plina de energie, isi demonstreaza inteligenta prin strategiile corecte prin care castiga si jocul.

Albinuta Maya este filmul pe care il vor viziona cu mare placere micutii de orice varsta, este filmul pe care il vor aprecia si parintii si vor lasa deoparte pentru cateva zeci de minute grijile, neimplinirile, bucurandu-se alaturi de cei mici de film foarte placut, de o atmosfera vesela, de rasete cristaline si de situatii amuzante atat pe marele ecran cat si in sala.

Leave a Reply