Recomandare Online

3 carti scrise de autori romani pe care sa le citesti anul acesta

Pasionatii de lectura isi indreapta atentia deseori catre cartile scrise de autori straini, pentru ca au acces la informatii brute despre noi culturi, cum ar fi cele indiene sau japoneze, pentru care cititorii isi manifesta curiozitatea. Cu toate acestea, nu trebuie sa fie pierduti din vedere nici scriitorii romani, care au creat o multime de capodopere.

Cine isi doreste sa faca o astfel de achizitie la un pret decent poate lua in considerare anticariatul de carti online, care ofera acces la o gama larga de provocari literare la preturi reduse semnificativ. Principalele carti pe care orice iubitor de lectura trebuie sa le aiba acasa sunt prezentate in cele ce urmeaza.

1. „Orbi”, Petronela Rotar

Orbi” este o carte care provoaca cititorul sa caute in propriul sine si sa identifice care sunt experientele care l-au ajutat sa se formeze, dar si care sunt motivele pentru care a facut anumite decizii. Se mentioneaza despre violenta, sacrificiile pe care oamenii nu sunt dispusi sa le faca din iubire si vindecare.

2. „Cianura pentru un suras”, Rodica Ojog-Brașoveanu

Rodica Ojog-Brasoveanu este recunoscuta pentru abilitatea sa de a scrie, in principiu, romane politiste, „Cianura pentru un suras” fiind una dintre cele mai cunoscute capodopere ale ei. Actiunea se concentreaza pe societatea tipic romaneasca, in care locatarii unui bloc au in comun un secret magistral, o crima. Cu toate acestea, cartea se citeste repede si este haioasa, fiind surprinzatoare de la o pagina la alta. Cei care vor sa cumpere carti ieftine online, printre care se numara si acest roman politist, pot lua in considerare anticariatele.

Anticariat de carti online | carti ieftine online | PrintreCarti.ro

Anticariat de carti online

3. „Autoportret intr-o oglinda sparta”, Octavian Paler

Octavian Paler este un scriitor indragit de multi cititori, mai ales datorita stilului sau interesant si captivant de scriere. „Autoportret intr-o oglinda sparta” este o carte biografica, in care este inserata si tehnica jurnalului si prin care scriitorul a incercat sa redea cu sinceritate diverse aspecte din viata sa. PrintreCarti.ro este un anticariat pe care orice pasionat de lectura il poate lua in considerare atunci cand isi reface stocul de carti de acasa.

In concluzie, anticariatele ofera tuturor cititorilor posibilitatea de a se bucura de carti noi, captivante si remarcabile la preturi accesibile.

Leave a Reply