Recomandare Online

Medic dentist Uranus vorbeste despre afectiuni ascunse

Sunt pacienti care se prezinta la un medic dentist Uranus cu dureri de dinti insuportabile cauzate de afectiuni dentare, de la carii profunde, pana la infectii, fisuri sau boala parodontala. Sunt si pacienti care se prezinta la medicul stomatolog cu dureri de dinti in spatele carora se ascund alte afectiuni care nu tin de sanatatea orala, dar care reprezinta un semnal de alarma tras de organism.

Un medic dentist Uranus prezinta afectiunile dentare care cauzeaza durerea de dinti

Caria dentara este principala cauza a durerilor de dinti. Aceasta apare atunci cand pacientii nu respecta regulile de igiena dentara de baza sau au o alimentatie nepotrivita, consumand alimente si bauturi dulci si acide in exces.

Infectia dentara este o alta cauza pentru care pacientii se prezinta la clinica dentara Cotroceni cu dureri dentare acute. Infectia dentara este usor de recunoscut, fiind descrisa in detaliu de catre experti in mediul online https://twindent.ro.

Fisura dentara poate sa dea dureri insuportabilde de dinti pacientilor, precum si boala parodontala care, ignorata, provoaca nu numai dureri dentare, ci si pierderea dintilor.

Afectiuni generale asociate cu durerile de dinti

Durerile de dinti nu ascund numai probleme de ordin stomatologic, ci si afectiuni ale mandibulei, cea mai des intalnita fiind disfunctia articulatiei temporomandibulare care uneste maxilarul de mandibula si se manifesta prin dureri de cap, de urechi, de dinti, senzatia de blocaj a maxilarelor si modificarea ocluziei dentare.

Medic dentist Uranus | Clinica dentara Cotroceni | TwinDent.ro

medic dentist Uranus

De asemenea, durerile de dinti pot ascunde si o sinuzita cronica, inflamatia membranei ce captuseste sinusurile maxilare ducand la aparitia durerii si presiunii resimtita la nivelul dintilor din spate. Angina pectorala sau durerea la nivelul inimii poate radia si in alte parti ale corpului, atat in umar, in bratul stang, cat si la nivelul mandibulei si maxilarului.

Nu in ultimul rand, durerile de dinti pot ascunde si prezenta calculilor salivari, formati din saruri de calciu care obtructioneaza glandele salivare si cauzeaza dureri, infectii si umflaturi in cavitatea orala.

Leave a Reply