Recomandare Online

Cum sa va mariti spatiul cu ajutorul oglinzilor

Daca tocmai v-ati cumparat una dintre frumoasele case noi metrou Titan de la Ozunresidence.ro si a venit momentul sa decorati interiorul acestora, nu uitati de utilitatea oglinzilor. Intr-o vila sector 3, oglinzile plasate strategic sunt unul dintre cele mai simple trucuri pentru a da impresia de un spatiu mai mare decat este de fapt.

In afara de ferestrele supradimensionate, nu exista alt prieten mai bun al spatiilor mici, decat o oglinda bine plasata. Oglinzile va pot ajuta sa rezolvati multe dileme de design – extinderea peretilor, aducerea de lumina, decorarea unui colt specific al camerei.

Pentru camerele care nu au ferestre, este destul de greu sa le faceti sa para mai mari decat sunt in realitate. Insa din fericire, in acest caz oglinzile va pot ajuta cu acelasi efect ca al ferestrelor. Chiar daca nu pot oferi privelistea de afara, vor adauga un plus de aspect.

In cele mai multe case, semineule este in general punctul central al camerei si toata atentia este asupra lui. Pentru ai aduga un plus de accent, puteti pune o superba oglinda incadrata de o rama deasupra lui. Nu doar ca astfel veti mari spatiul, insa se va adauga si o suprafata reflectorizanta pentru piesele de decor din jur.

Este bine stiut faptul ca in general, baile si bucatariile vand casele. De aceea, daca aveti un spatiu foarte mic in baie, puteti sa faceti o iluzie sa para mai mare, prin asezarea unei oglinzi in spatele chiuvetei. O alta optiune ar fi adugarea unei oglinzi pe tavan.

Cu siguranta gasiti o metoda astfel incat noua locuinta sa fie asa cum ati visat.

Leave a Reply