Recomandare Online

Centrul de Implantologie Bucuresti – Endodontie la microscop

In ultimii ani se poate vorbi despre o invazie majora in domeniul tehnologiilor avansate din stomatologie si crearea conditiilor care favorizeaza tratamentul cu o mai mare previzibilitate. Tehnologia adaugata la cunostintele stiintifice si-a imbunatatit foarte mult rezultatele pentru ca au fost realizate dispozitive tehnice care creeaza conditii favorabile pentru un raspuns corporal pozitiv. Microscopul este unul dintre cele mai importante instrumente utilizate la nivel mondial. Nu este o exagerare sa spunem ca procedeul de endodontie la microscop a revolutionat stomatologia.

Endodontie la microscop

La Centrul de Implantologie Bucuresti, diagnosticul, abordarea canalelor calcifiate, repararea perforatiilor radiculare, indepartarea instrumentarului endodontic fracturat si examinarea finala a prepararii canalului sunt doar cateva dintre procedurile efectuate cu ajutorul microscopului, care au facut endodontia previzibila. Canalele considerate calcifiate sunt detectate si tratate cu ajutorul maririi si iluminarii asigurate de microscopul chirurgical.

Endodontia este una dintre cele mai importante specialitatile medico-dentare deoarece: este adesea singura alternativa la extractia dentara si singura modalitate de a preveni ca un dinte sa devina un „incubator” de bacterii care ar putea intra in fluxul sanguin si provoca boli; mentine succesul multor alte tratamente efectuate pe dintii devitalizati (de ex. punti peste dintii devitalizati).

Proceduri clinice pentru canal: anestezia dintelui; ori de cate ori este posibil un dispozitiv este plasat in jurul dintelui pentru a-l izola de saliva si de bacteriile din cavitatea bucala; deschiderea unei cavitati in dinte prin care sa se introduc instrumente foarte fine cu care se curata canalele si dezinfectanti lichizi; dupa uscarea canalelor, acestea vor fi inchise cu un material adecvat pentru a evita o contaminare viitoare; restaurarea finala a dintelui devitalizat care adesea implica protectia lor cu o coroana dentara.

Centrul de Implantologie este locul in care puteti beneficia si de alte servicii stomatologice, pe langa cele endodontie: implant dentar Bucuresti, estetica dentara, ortodontie s.a.m.d. Pentru mai multe informatii vizitati: centruldeimplantologie.ro.

Leave a Reply