Recomandare Online

Castelul nu este tot o casa?

Mobilier lemn masiv

Un punct de atractie din tara noastra este Castelul Peles, construit special din dorinta regelui Carol I. Edificiul, prin importanta sa istorica si artistica de care da dovda, este unul dintre cele mai importante monumente din secolul al XIX-lea, cu un astfel de caracter, din Europa. Cum de s-a ajuns la dorinta printului tocmai ajuns in Romania de a construi o astfel de cladire? In vizita sa prin tara, el a ramas uimit de frumusetea peisajelor din Sinaia, de aceea alegand aceasta destinatie, dar a ramas uimit cand, in plimbarile sale, nu a intalnit nicio casa demna de a locui in ea un print.

Oricine-l viziteaza, ramane uimit de grandoarea si maretia camerelor.Dar si de farmecul oferit de acestea, aprope totul fiind lucrat in lemn. Cu toate ca nu poate fi vizitat in intregime, castelul avand in total un numar aproximativ de 160 de camere, detinand mai multe intrari si scari interiare, el reuseste sa fascineze orice persoana care-i trece pragul.

Vrei si tu, ca propria casa sa aibe macar o parte din acest farmec? Incearca sa iti iei mobilier lemn masiv, pentru a oferi o imagine apropiata celei princiare. In plus, pe site-ul grandeaur.ro gasim idei despre cum am putea sa ne amenajam locuinta intr-un stil rustic, intr-un stil menit sa ofere privirii maretia vremurilor. Folosind un mobilier de lux, am ajunge sa avem casa amenajata precum un propriu castel.

Desigur, in castelul Peles, exista si mobilier primit in dar de la alte personalitati, precum cel din sala de muzica, primit in dar de la maharajahul de Kapurtala, dar exista si mobilier in stil rustic breton din secolul al XVIII-lea, amplasat in sufragerie. Nu trebuie sa ne gandim sa reproducem cu exactitate acele incaperi, ci, cu ajutorul site-ului, sa ne facem casa in acel stil, dar dupa propriul gust.

Leave a Reply